Blogi

Kuidas turgutada oma keha pärast sünnitust?

Naisena, kel on olnud kaks väga erinevat sünnituskogemust (plaanitud keisrilõige ja loomulik sünnitus), on mul ka kaks väga erinevat kogemust sünnitusjärgsest ajast. Esimest last oodates valmistusin ma peaaegu kõigeks kuni hetkeni, mil laps sünnib. Haiglast koju saades oli aga mustmiljon küsimust beebi kohta ja mu enda tervis jäi tahaplaanile. Teist last oodates panin suurt rõhku [...]

2021-04-22T19:46:09+00:006. apr. 2021|4. trimester, Soovitused, Tervis|

Kes on doula?

Mida mina doulana pakun? Minu missiooniks on pakkuda naisele sellist tuge ja abi, millest naine raseduse planeerimise algusest kuni lapse esimese eluaasta lõpuni puudust tunneb. Olen toeks just sellisel moel ja nii kaua, kuni naine seda soovib. Tänu kahele väga erinevale sünnituskogemusele ja kahele väikese vanusevahega lapsele tean väga hästi, kui oluline on, et naisel oleks kasvõi [...]

2021-04-09T23:44:54+00:009. märts 2021|4. trimester, Doula, Lapseootus, Sünnitamine|
Go to Top